Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
550+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  • Zo fris je je krullen op tussen je wasbeurten

    Curls Control - 07 / Oct / 2024

    Zo fris je je krullen op tussen je wasbeurten

    Heb je je haar een dag of paar dagen geleden nog gewassen en zitten je krullen niet meer zo mooi? Maar staat een nieuwe wasbeurt ook nog niet op de planning? We leggen je uit hoe je jouw krullen opfrist tussen je wasbeurten!

    Krullen opfrissen tussen je wasbeurten

    1. Hydrateer je krullen: begin met het vochtig maken van je krullen. Dit kun je doen met water of een mix van water en Moisturizer. Vul een vernevelaar met water of de Moisturizer mix en spray het gelijkmatig over je haar totdat het licht vochtig is.
    2. Crunch je krullen: nadat je je haar hebt bevochtigd, crunch je de krullen voorzichtig met je handen. Dit helpt om de natuurlijke vorm van je krullen terug te brengen en het activeert de producten die je eerder hebt gebruikt.
    3. Doorkammen met je vingers of een grove kam: als je merkt dat er knopen in je haar zitten, kun je je krullen voorzichtig doorkammen met je vingers of een grove kam. Dit helpt om de krullen opnieuw te definiëren en eventuele knopen te verwijderen, zonder je haar te beschadigen. Ook kun je je krullen eventueel nog in model brengen door te twirlen, twisten, rake & shaken.
    4. Nogmaals crunchen: crunch je krullen nog een keer nadat je ze hebt gekamd. Dit zorgt ervoor dat je krullen hun natuurlijke vorm behouden en er weer fris uitzien. Als je merkt dat je krullen nog steeds wat extra definitie nodig hebben, kun je een klein beetje Curl Definer of Curl Crème aanbrengen. Breng een kleine hoeveelheid product aan op je handen, verdeel het gelijkmatig en crunch het vervolgens in je krullen. Vaak is het gebruiken van een product niet nodig, omdat de producten die je eerder hebt gebruikt opnieuw worden geactiveerd door het vocht.

    Producten kopen om je krullen op te frissen

    We hopen dat je nu de juiste handvatten hebt om je krullen op te frissen tussen je wasbeurten door. Investeer in onze krullenproducten, bestel ze in onze webshop of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden