Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
550+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  •  Op deze manier herstel je beschadigde krullen

    Curls Control - 24 / Sep / 2024

    Op deze manier herstel je beschadigde krullen

    Zien je krullen er droog en broos uit? Hebben ze geen natuurlijke glans? En krijg je jouw krullen maar niet mooi in model? Het kan zijn dat je krullen beschadigd zijn. Gelukkig kun je met de juiste tips jouw haar weer herstellen. We leggen je uit hoe.

    Hoe ontstaat beschadigd haar?

    Je krullen kunnen op verschillende manieren beschadigd raken. Hierbij kan je denken aan:
    - Het overmatig gebruik van hittetools, zoals een föhn en stijltang
    - Chemische kleurbehandelingen, zoals highlights, lowlights en balayage
    - Het gebruik van verkeerde haarverzorgingsproducten, zoals shampoos en conditioners
    - Een onevenwichtige vochtbalans van het haar

    Hoe herstel je beschadigd haar?

    Beschadigd haar kan een echte zorg zijn, maar gelukkig zijn er manieren om het te herstellen en weer nieuw leven in te blazen.

    - Gebruik je regelmatig hittetools, zoals een föhn of stijltang? Helaas kan hitte je haar enorm beschadigen. Ons advies is daarom om geen hittetools te gebruiken - of in het geval van een föhn - de koude of lauwe stand te gebruiken.
    - Het kleuren van je haar kan je haar helaas ook beschadigen. Hoewel het natuurlijk het beste is om te stoppen met kleuren, snappen we dat je dit niet altijd doet. Het advies is daarom je haar verder wel zo goed mogelijk te verzorgen. Slaap met een satijnen of zijden bonnet of kussensloop, zorg voor een goede vochtbalans van je haar en bescherm je haar tegen beschadiging door de hitte van de zon.
    - Naast het verminderen van schadelijke gewoonten, is het belangrijk om je haar te voeden en goed te verzorgen met de juiste producten die vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Zorg vervolgens voor een goede vochtbalans en de juiste verzorging voor je krullen. Hierbij zijn proteïnen van essentieel belang. Beschadigde krullen hebben proteïnen nodig. Gebruik de Moisturizer als masker, breng deze rijkelijk aan in je krullen en laat dit een half uurtje inwerken. Spoel de Moisturizer uit en onderneem vervolgens je gebruikelijke routine. De proteïnen uit de Moisturizer zorgen voor herstel van het haar.
    - Tot slot, wees geduldig. Het herstellen van beschadigd haar kost tijd. Blijf trouw aan een gezonde haarverzorgingsroutine en geef je haar de liefdevolle zorg en aandacht die het nodig heeft om weer gezond en stralend te worden.

    Welke producten van Curls Control kun je gebruiken voor beschadigd haar?

    Krullen shampoo: gezond haar begint bij een mild reinigende sulfaatvrije shampoo die vochtbehoud bevordert. Als je last hebt van beschadigde krullen is het een must om te investeren in een goede krullen shampoo. De Cleanser is een licht-schuimende en sulfaatvrije shampoo die het haar mild reinigt zonder het te beschadigen. Tevens beschermt de shampoo de natuurlijke vocht- en oliebalans van de hoofdhuid.

    Moisturizer:
    de Moisturizer is een voedende crème die hydrateert, verzorgt en je krullen in balans brengt. Door je krullen goed te voeden en van vocht te voorzien, wordt pluis minder, voorkom je dat het haar afbreekt en behoud je de kleur optimaal. Onze Moisturizer is een 4-in-1 product en kan je gebruiken als conditioner, leave-in, masker en selfmade product.

    Curl Crème: de Curl Crème definieert, zorgt voor veerkracht en versterkt de krul. Het maakt het haar soepel, voegt een natuurlijke glans toe en beschermt tegen hitte door warmtetools of uv-straling.

    Argan Olie: onze Argan olie bestaat uit voedende producten die je krullen helpen te hydrateren, herstellen en te beschermen tegen beschadiging.

    Curl Definer: de Curl Definer is een super belangrijk product in je routine dat ervoor zorgt dat je krul wordt versterkt, extra hold biedt en dat het vocht in je haar blijft na het drogen.

    Producten kopen om beschadigd haar te bestellen

    Gebruik onze producten en herstel je beschadigde haar, zodat het weer gaat stralen. Bestel onze professionele producten in onze webshop of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden